Pers' Hjemmeside.

   

Opdateret:    14.04.2015

Besøg siden 28-08-2009:

 
  

Sydney 2005

 

Link til Tasmania Link til Cairns

 

13.06.05

 
Vi ankommer til Sydney kl. ca.12.00, kører med taxa til Mercure Grand Arpartments, som er det hotel vi skulle bo på, efter at være blevet installeret, var det tid til den første lille tur, som gik ned til Darling Harbour en stor flot havn der efterhånden kun bruges til turist og oplevelses formål, i øvrigt stedet hvor Kronprinseparret  mødte hinanden, hvilket blev os fortalt når man fandt ud af at vi var fra Danmark, der var Jazz festival i denne weekend så der var liv og glade dage, musikken spillede mange steder også på flåder i havnen

14.06.05  
Vi besluttede os til at bruge dagen på en tur med Sydney Explore, en turist bus, hvor man kører en tur rundt og står af og på som man har lyst til, på den måde kom vi rundt til bla. Sydney Opera House, hvor vi var inde på en rundtur tur inde i huset, der er mange flotte detaljer, turen gik videre Mrs. Macquaries Pt, hvor der er en meget flot udsigt over til operahuset med Harbour Bridge i baggrunden, på denne pynt flokkes fotograferne om turisterne for at forevige dem med denne flotte udsigt som baggrund, turen fortsatte bla. gennem havne tunnellen, og tilbage over Harbour Bridge. Der er mange turist prægede oplevelser på Darling Harbour, se videoklippet med en vild speedbåds sejltur. 

     Video med Harbor Jet

15.06.05  
I dag tager vi rundt lidt på egen hånd starter med at løse billet til monorail for at komme nemt rundt, vi ser bla. Den Kinesiske Have,  China Town,  Queen Victoria Building og  Sydney Tower et udsigtstårn der er 325 m. højt  med udsigtsplatform 250 m oppe, med et sikkerheds tjek der ligner det der foretages i alle lufthavne, og en elevator der tager turen op på mindre end 3 min. Udsigten fra fra tårnet var fantastisk Dagen sluttes med et besøg i Sydney Aquarium en oplevelse ud over det sævanlige, lange glasgange under vandet, hvor hajer, rokke og en masse andre fisk svømmer omkring dig. Hvis du vil se en lille video fra Den Kinesiske Have så klik på linket.       

 Video Chinese Garden

16.06.05  
I dag tager vi en sejltur med Matilda Cruse til Manly en lille ø der ligger et stykke ude i fjorden, sejlturen starter i Darling Harbour, under Harbor Bridge uden om Operahuset, om til Cirkular Quay, for at samle flere passagerer op, videre til Rose Bay, et område der virkelig ligner et rigmands kvarter, store kystnære villaer mange med egen anløbsbro, sågar nogle med indendørs fortøjningsplads, derfra går turen til Manly, efter et kort ophold sejles tilbage igen af en lidt anden rute hvor vi også kom til Braedlys Head, for så at vende tilbage til Darling Harbor.  
17 / 18.06.05  
Dagene bruges til at trave rundt i Sydney kigge lidt mere på nogle af alle de steder vi har kørt forni, bla. et mege stort marked Paddys Market et mega stort indendørs marked med et utroligt stort udbud af varer over et meget bred front lige fra grønsager over frækt dame undertøj til til radio og tv.
19.06.05  
Rimelig tidlig op, vi skal på endnu en flyvetur denne gang til Cairns i nord Australien, flyet afgår kl. 11.00 og ankommer Cairns kl. 14.00