Pers' Hjemmeside.

   

Opdateret:    14.04.2015

Besøg siden 28-08-2009:

 
 
 
 

Stek Daiane

 

Var bøffen vi fik serveret på Wrest Point i Hobart her er opskriften frit oversat.

 

Ingredienser

  • 170 g bageovns pomfritter
  • 2 teskefuld oliven olie
  • 140g  oksekød bøf af filet 
  • 20g smør
  • 1 spiseske cognac
  • 1/4 L. piskefløde

  • 1 spiseske ny persille, fint hakket

 

Sådan gør du  
  1. Opvarm ovnen  til 200°C. Pladser pomfritterne på en bageplade og varm dem til de er gyldenblonde.
  2. Varme olie på en slip let stegepande ved over medium varme. Krydre oksekød med salt og peber.
  3. Steg 3 til 4 minutter på hver side eller som du behager.
  4. Flyt bøffen til et fad. Til dækket med folie for at holde på varmen.
  5. Varm panden op til middel. Tilføre smør på stegepande. Omrøre til smørret er smeltet. Tilføj Worcesters sauce, cognac, fløde, persille, og saltkar og peber på stegepande. Varm det 3 til 4 minutter
  6. Gør bøffen klar til servicering på en tallerken. Overhældt med saucen.

Notes & tips

  • Servere med frites og salat.