Pers' Hjemmeside.

   

Opdateret:    14.04.2015

Besøg siden 28-08-2009:

 
 Tasmania 2007

 

Fredag 12.10.2007  

Hele dagen gik med at rejse fra Ayers Rock til Hobart, vi skulle skifte fly i Melbourne og der havde vi ventetid på ca. 4 timer, vi var fremme i Hobart kl. 22.30 hvor vi blev hentet af Pip og Ewen som vi skulle bruge sidste del af ferien sammen med.

 
Dagene på Tasmanien blev mest brugt til hyggeligt samvær, men vi var selvfølgelig lidt rundt for at se ting som vi ikke så på vores første besøg, vi var bla. en tur i en lille by Richmond, som er kendt for at have Tasmanien's ældste vejbro bygget i 1843 og er stadig i brug, egnen er også kendt for sine gode vinmarker, en meget hyggelig lille by med en masse små butikker med brugskunst m.m.

I Hobart stod den på besøg i botaniske have, på byens museum, en tur ved havnen, og endelig ikke at forglemme var vi en aften i Wrest Point et flot hotel ved havnefronten bygget rundt med Casino og spillesteder i under etagerne, det var ikke der vi var, men helt oppe på toppen, er der en dejlig restaurant hvor gulvet roterer en omgang på 1 time der kunne vi sidde imedens vi nød den gode mad nyde det flotte panorama af byen hvor lyset forsvandt samtidig med at byens lys blev tændt, vi spiste for øvrigt Steek Daiane det var godt....Hobart er en meget kuperet by, med store højdeforskelle, derfor er mange af husene beliggende med en meget flot udsigt over fjorden.